Manea: FCM Târgu Mureş are un antrenor bun, care cunoaşte echipa noastră

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că meciul cu FCM Târgu Mureş va fi dificil deoarece formaţia mureşeană este pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, un "antrenor bun, care cunoaşte şi lotul bistriţean", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Este o partidă la fel de dificilă ca şi cele care au fost pâna acum. Întâlnim o echipă cu care suntem în luptă directă pentru menţinerea în prima ligă, cu un antrenor bun (n.r. - Ioan Ovidiu Sabau), care a fost aici şi cunoaşte bine echipa. Aşa cum am tratat fiecare joc, cu mare responsabilitate, la fel vom proceda mereu. Vom face tot ce ne stă în putinţă să nu pierdem, cel puţin. Ne aşteaptă meciuri grele, am obţinut o victorie foarte importanta cu Rapid şi trebuie în continuare să tragem de fiecare punct pus în joc, iar la final să ne îndeplinim obiectivul", a spus Manea pentru site-ul oficial al clubului bistriţean.

Meciul FCM Tg. Mureş - Gloria Bistriţa, din etapa a XXIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbată, de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici