Manea: L-am transferat pe Ioniţă la FC Koln

Antrenorul formaţiei FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, luni, pe aeroportul Henri Coandă, înainte de plecarea echipei în cantonamentul din Antalya, că atacantul Alexandru Ioniţă a fost transferat la FC Koln, dar va rămâne să evolueze la gruparea giuleşteană până în vară.

20 afișări
Imaginea articolului Manea: L-am transferat pe Ioniţă la FC Koln

Manea: L-am transferat pe Ioniţă la FC Koln (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ioniţă a plecat în dimineaţa aceasta (n.r. - luni dimineaţă) în Germania să facă vizita medicală şi să semneze cu FC Koln. L-am transferat, dar el rămâne să joace la noi până la vară. În contractul lui Ioniţă există această clauză prin care rămâne să joace la noi până la vară. La finalul sezonului, cum se termină campionatul, el va pleca acolo. Pentru noi a fost un transfer foarte bun, chiar şi pentru el, deoarece să vii de la 2.000 - 3.000 cât avea el la Rapid şi să mergi la cât o negocia la Koln este ceva. Este o trece cam bruscă şi sper ca acest transfer să nu îi ia minţile şi să rămână aceelaş băiat din aceste etape de când sunt eu antrenor", a precizat Manea.

Plecarea lui Ioniţă, 20 de ani, jucător format la gruparea giuleşteană, a fost confirmată şi de managerul sportiv al FC Rapid, Renzo Rossi, care a menţionat, pentru MEDIAFAX, că după parafarea îneţelgerii cu FC Koln, Ioniţă va reveni în cantonamentul Rapidului din Antalya: "Ioniţă a plecat în dimineaţa asta, dar se întoarce în seara asta sau mâine şi va fi alături de echipă în cantonamentul din Antalya".

Conform unor surse din interiroul clubul giuleştean, FC Rapid va încasa în urma transferului lui Alexandru Ioniţă la FC Koln suma de 2,5 milioane de euro, iar jucătorul va semna un contract valabil trei ani cu gruparea germană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici