Manea: Mă bucur că prin această victorie am rămas în plutonul celor care se bat la cupele europene

Antrenorul Nicolae Manea a declarat, vineri, că este bucuros pentru victoria obţinută de Rapid în meciul cu FC Timişoara, scor 1-0, în etapa a XX-a a Ligii I, acest rezultat menţinând formaţia giuleşteană în plutonul celor care luptă pentru un loc cupele europene.

17 afișări
Imaginea articolului Manea: Mă bucur că prin această victorie am rămas în plutonul celor care se bat la cupele europene

Manea: Mă bucur că prin această victorie am rămas în plutonul celor care se bat la cupele europene (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt trei puncte importante pentru noi, am reuşit să câştigăm şi mă bucur că astfel am rămas în plutonul celor care se bat pentru cupele europene", a spus Manea în conferinţa de presă de după meci.

Referitor la faptul că tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat că echipa sa a fost mai bună şi merita victoria, Manea a precizat: "Eu zic că Rapid a meritat victoria. Şi noi în tur, în meciul cu ei, am avut şanse ocazii, iar ei ne-au dat un gol şi au câştigat".

Manea a comentat, de asemenea, faptul că la Rapid au debutat astăzi trei jucători: Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, aduşi de la Sportul Studenţesc, şi Diego Ciz, din Uruguay. "Am avut trei jucători noi în teren, care au dat cât au putut azi. Diego vine din Paraguay, nici nu ştiu dacă a mai jucat vreodată pe zăpadă. Au contat mult astăzi şi Varga, şi Bălan. Ei sunt doi jucători care au evoluat cu Unirea Urziceni în Liga Campionilor, dar oricum nu este uşor să joci primul meci pe Giuleşti", a spus tehnicianul rapidist.

Referitor la faptul că suporterii au contribuit, vineri, la deszăpezirea terenului înaintea partidei cu FC Timişoara, Nicolae Manea a spus: "Suporterii au dovedit că iubesc această echipă. Le mulţumim pentru că, din ce am înţeles, exista riscul chiar să pierdem şi cu 3-0 această partidă. Măcar prin această victorie le-am făcut o bucurie şi nu au îngheţat degeaba când au dat zăpada de pe teren".

Echipa Rapid Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Timişoara, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici