Manea: Rapidul este o echipă prea mare şi iubită ca să se desfiinţeze

Directorul tehnic al formaţiei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, joi, că echipa sa este una prea mare şi iubită pentru a se desfiinţa din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

17 afișări
Imaginea articolului Manea: Rapidul este o echipă prea mare şi iubită ca să se desfiinţeze

Manea: Rapidul este o echipă prea mare şi iubită ca să se desfiinţeze (Imagine: Mediafax Foto)

"S-au rezolvat problemele financiare. S-au plătit cele două luni care erau restante. Domnul Copos le-a achitat şi s-au plătit chiriile pentru jucători. Alţii au cântat deja prohodul Rapidului, dar nu se va întâmpla aşa, pentru că Rapidul este o echipă prea mare şi iubită ca să se desfinţeze. Sunt sigur că până la sfârşitul lunii martie se vor plăti şi cele 2,5 milioane de euro care sunt necesare pentru licenţiere. Se vor găsi bani şi Rapidul va continua", a spus Manea.

"Din câte ştiu eu, Domnul Taher va reveni în ţară în această seară, se va întâlni cu Domnul Copos şi vor avea o discuţie. Nu ştiu dacă vor continua împreună sau nu. Cred că în săptămâna care urmează lucrurile vor fi clare. Atunci Rapidul va şti clar că are din nou un stăpân şi nu vor mai fi probleme financiare. Jucătorii vor fi mai liniştiţi în aceste condiţii. Eu pot să-i felicit pentru modul în care au înţeles această perioadă destul de grea pentru noi. Nu şi-au primit salariile şi au avut probleme cu chiriile. Dar lucrurile nu au stat chiar aşa de grav cum se vorbea, că nu aveam bani să le dăm jucătorilor să mănânce. Rapidul nu este o echipă care să fie moartă de foame. Nu am fost singurul club cu probleme financiare", a adăugat Nicolae Manea.

 "Noi avem nevoie de suporterii noştri să ne încurajeze şi o fac foarte bine. Avem dragostea lor care este cea mai importantă şi s-a văzut chiar şi la ultimul meci. Ne-au încurajat extraordinar, iar noi am reuşit să câştigăm cu Farul şi cu un om în minus".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici