Manea: Transferul lui Varga a căzut

Antrenorul formaţiei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că transferul jucătorului echipei Sportul Studenţesc, Dacian Varga, la gruparea giuleşteană a căzut.

22 afișări
Imaginea articolului Manea: Transferul lui Varga a căzut

Manea: Transferul lui Varga a căzut (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu mi i-am dorit în lot pe Varga şi Tibi Bălan. Din păcate, se pare că domnul Copos şi Vasile Şiman nu au ajuns la un acord şi, din ce am aflat, transferul a căzut. Era bine dacă reuşeam să îi aducem pentru că avem probleme de lot. Pentru meciul de duminică nici nu ştiu dacă avem 18 jucători valizi, pentru că Marius Constantin şi Adrian Iordache au ruptură, Mardare lipseşte trei luni, iar Cesinha s-a accidentat la antrenamentul de ieri", a spus tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici