Mangalea spune că CSU Metal Galaţi are datorii de câteva sute de mii de euro, dar nu se va desfiinţa

Patronul CSU Metal Galaţi, Corneliu Mangalea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că gruparea de volei feminin are datorii de câteva sute de mii de euro, dar a precizat că aceasta nu se va desfiinţa, transmite corespondetul MEDIAFAX.

2 afișări

"La momentul acesta clubul are datorii de câteva sute de mii de euro către jucătoare şi câteva firme prestatoare de servicii, dar le vom plăti în cursul lunii mai. Vom încerca să avem pentru sezonul următor un buget la fel de mare ca cel de anul trecut, în jur de 2,5 milioane de euro. Vrem să continuăm proiectul nostru, care s-ar încununa cu o finală în Champions League. Azi vom trimite federaţiei cererea de a ne înscrie într-o nouă ediţie a Champions League", a spus Mangalea.

Oficialul grupării de volei susţine că este posibil ca deţinătoarea en-titre a titlului naţional şi a Cupei României să evolueze din sezonul următor în alt oraş. "Singura problemă este legată acum de titulatura sub care vom continua. Suntem în discuţii în acest moment cu administraţii locale din alte oraşe şi este posibil orice. În sezonul viitor nu vom fi singuri, am găsit şi parteneri cu care urmează să semnăm un contract de sponsorizare", a afirmat Corneliu Mangalea.

Prezent la conferinţa de presă, antrenorul Zoran Terzici a dezminţit faptul că a semnat cu o altă echipă. El a adăugat că pentru sezonul următor vor avea loc schimbări în lot. "Nu este adevărat că aş fi semnat un contract cu vreun club din Turcia sau din altă ţară. Vom încerca anul acesta să obţinem rezultate mai bune în Champions League decât am făcut-o la prima noastră participare. Lotul va suferi modificări, vor fi jucătoare care vor pleca, dar vom aduce altele, în special din Serbia", a explicat Terzici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici