Mansour: Nu mi-e frică să merg la Dinamo, ştiu să joc fotbal

Jucătorul Gueye Mansour a declarat, luni, că în cazul în care va pleca de la Poli Timişoara la Dinamo îi va fi greu, deoarece la echipa bucureşteană sunt mulţi atacanţi valoroşi, dar nu se teme de o astfel de mutare pentru că ştie să joace fotbal şi o va demonstra.

1 afișare
Imaginea articolului Mansour: Nu mi-e frică să merg la Dinamo, ştiu să joc fotbal

Mansour: Nu mi-e frică să merg la Dinamo, ştiu să joc fotbal

"Când am avut multe oferte, clubul nu m-a lăsat să plec şi acum se întâmplă lucrurile astea care nu îmi plac. Unde mă duc sper să fie bine pentru mine. Acum am înţeles tot: când e greu, nu vede nimeni, când e bine toată lumea dă în Mansour. Dacă plec la Dinamo, o să-mi fie greu pentru că acolo sunt mulţi atacaţi valoroşi, dar nu mi-e frică să merg la Dinamo, ştiu să joc fotbal şi o să demonstrez asta", a spus fotbalistul senegalez.

Tehnicianul Dusan Uhrin jr. consideră că Mansour, dacă va rămâne la Poli Timişoara, va trebui să îşi îmbunătăţească relaţia cu suporterii, pentru ca aceştia să fie de partea lui. "Putem pierde un atacant, dar trebuie să aducem altul. Ştim câteva nume, dar mai căutăm în continuare", a precizat Uhrin jr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici