Manuel Jose a reziliat contractul cu CFR Cluj

Fotbalistul portughez Manuel Jose a declarat că şi-a reziliat, joi, contractul cu CFR Cluj deoarece a jucat puţin la echipa din Liga I şi noul antrenor al formaţiei clujene nu conta pe serviciile sale, informează cotidianul A Bola.

47 afișări
Imaginea articolului Manuel Jose a reziliat contractul cu CFR Cluj

Manuel Jose a reziliat contractul cu CFR Cluj

"A semnat actele de reziliere. Din cauza faptului că am jucat puţin, am ajuns la un acord să renunţăm la colaborare. În plus, noul antrenor a spus că nu contează pe serviciile mele. De aceea am decis să reziliez contractul", a explicat Manuel Jose.

Potrivit Mais Futebol, jucătorul a precizat că a învăţat multe în România. "A fost o experienţă nouă pentru mine. Am învăţat multe. Dacă aş fi rămas în România, nu aş fi jucat. Prefer să fiu în Portugalia şi să îmi găsesc o echipă", a adăugat el.

Manuel Jose a fost achiziţionat de CFR Cluj în iunie 2006, când a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici