Maoulida: Există un efect Boloni la echipă, se vede după rezultate

Fotbalistul formaţiei RC Lens, Toifilou Maoulida, a declarat că tehnicianul Ladislau Boloni a avut un efect pozitiv asupra echipei de când a preluat-o, aceasta obţinând victorii în campionatul Franţei, informează lensois.com.

4 afișări

"Există un efect Boloni la echipă, se vede după rezultate. Am avut două meciuri în campionat şi tot atâtea victorii. Şocul psihologic a avut loc. Dar trebuie să continuăm să muncim. Depinde de noi să continuăm seria victoriilor", a spus Maoulida.

Ladislau Boloni a preluat conducerea tehnică a echipei RC Lens la începutul lunii ianuarie. De atunci, formaţia franceză a obţinut în campionatul intern două victorii, scor 2-1 cu AS Saint-Etienne şi 2-0 cu Caen. În Cupa Franţei, RC Lens a fost eliminată de Paris Saint-Germain, scor 1-5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici