Maradona a călcat cu maşina pe un picior un cameraman

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, a călcat cu maşina pe picior un cameraman, miercuri, în faţa sediului Asociaţiei Fotbaliştilor Argentinieni, din Buenos Aires, înainte de a anunţa lotul pentru Cupa Mondială, informează cotidianul Marca.

20 afișări
Imaginea articolului Maradona a călcat cu maşina pe un picior un cameraman

Maradona a călcat cu maşina pe un picior un cameraman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Maradona l-a certat pe reprezentantul mass-media, după ce l-a călcat pe piciorul stâng.

"Idiotule, de ce îţi pui piciorul aici, când trec eu cu maşina?" l-a apostrofat selecţionerul argentinian pe cameramanul de la postul Canal 13, potrivit presei internaţionale.

Incidentul a avut loc în momentul în care Maradona a sosit la sediu şi maşina sa a fost înconjurată de jurnalişti. Cameramanul rănit a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde s-a constatat că nu are răni grave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici