Maradona a slăbit şase kilograme după operaţia de bypass gastric

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, în vârstă de 55 de ani, a slăbit aproape şase kilograme şi se simte bine, după operaţia de bypass gastric la care a fost supus în Venezuela, a anunţat medicul columbian Carlos Felipe Chaux, citat de presa spaniolă.

369 afișări
Imaginea articolului Maradona a slăbit şase kilograme după operaţia de bypass gastric

Maradona a slăbit şase kilograme după operaţia de bypass gastric (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Se simte foarte bine, a slăbit în jur de şase kilograme", a declarat Chaux.

Chaux, care îl tratează pe Maradona de 11 ani, a afirmat că fostul jucător poate pleca din Venezuela, dacă doreşte. Maradona a fost externat la două zile de la operaţie şi urmează un regim bazat pe proteina, fiind însoţit permanent de un nutriţionist.

Fost selecţioner al Argentinei, Maradona are 1.60 şi cântăreşte aproximativ 100 de kilograme. În urmă cu zece ani, când a fost supus pentru prima oară unui bypass gastric, el avea 136 de kilograme, fiind diagnosticat cu "obezitate morbidă" şi având şi probleme cu tensiunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici