Maradona ar putea să demisioneze

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ar putea să demisioneze din postul său, după următoarele două meciuri cu Peru şi Uruguay, ultimele din campania de calificare la Cupa Mondială din 2010.

18 afișări
Imaginea articolului Maradona ar putea să demisioneze

Maradona ar putea să demisioneze (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După preliminarii voi vorbi cu Julio (n.r. - Julio Grondona, preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal). Voi vedea dacă voi continua şi va fi doar în condiţiile stabilite de mine. Când Julio mi-a oferit acest post, eram omul cel mai fericit din lune, dar apoi, au fost lucruri ce nu mi-au plăcut", a spus Maradona.

Reprezentativa Argentinei, ce se află momentan pe locul 5 (22 de puncte), nu ocupă decât un loc de baraj pentru accesul la CM-2010 şi mai are de disputat două jocuri până la finalul campaniei de calificare: cu Peru (10 octombrie) şi cu Uruguay (14 octobrie). Primele patru echipe obţin accesul direct la turenul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, în timp ce locul 5 din zona sud-americană a preliminariilor va disputa un baraj (tur-retur) cu ocupanta poziţiei a 4-a din zona CONCACAF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici