Maradona: Cristiano Ronaldo ar trebui să câştige Balonul de Aur

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona a declarat că atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, ar trebui să câştige Balonul de Aur, în dauna lui Lionel Messi, de la FC Barcelona.

439 afișări
Imaginea articolului Maradona: Cristiano Ronaldo ar trebui să câştige Balonul de Aur

Diego Maradona (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Messi s-a accidentat mult în acest an, Cristiano Ronaldo ar trebui să câştige Balonul de Aur", a declarat Maradona, informează cotidianul As.

"Personal, sper ca Messi să câştige trofeul, dar trebuie să recunoaştem că Ronaldo îl merită", a afirmat la rândul său fostul jucător al FC Barcelona, Rivaldo.

Atacantul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) se află între cei trei finalişti pentru câştigarea Balonului de Aur 2013, alături de argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi de francezul Franck Ribery (Bayern Munchen).

Laureatul va fi anunţat în 13 ianuarie 2014, într-o ceremonie ce va avea loc la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici