Maradona îl atacă din nou pe Pele: A greşit medicamentul când a spus că Neymar este mai bun decât Messi

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a declarat că brazilianul Pele a luat greşit un medicament atunci când a spus că Neymar este mai bun decât Lionel Messi şi i-a recomandat acestuia să îşi schimbe medicul.

146 afișări
Imaginea articolului Maradona îl atacă din nou pe Pele: A greşit medicamentul când a spus că Neymar este mai bun decât Messi

Diego Maradona (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Pele a greşit medicamentul. În loc să ia un somnifer a luat pastila pentru dimineaţă. Era confuz şi nu ştia ce spune. Îi sugerez ca data viitoare să ia medicaţia adecvată înainte de a vorbi. Şi să-şi schimbe medicul", a declarat Maradona, citat de cotidianul As.

Argentinianul a reacţionat astfel după ce Pele a declarat recent că dacă "se face o comparaţie individuală, Neymar este mult mai bun, mai complet". "Şutează bine cu ambele picioare, poate să dribleze în orice direcţie şi înscrie goluri. Messi este foarte bun, dar depinde mult de echipa în care joacă. La Barcelona îi este foarte bine, dar la naţionala Argentinei are dificultăţi. Neimar este bun şi la Santos şi la naţională", a menţionat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici