Maradona, încrezător în şansele Argentinei: Niciodată nu câştigă favorita trofeul

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a declarat că este încrezător în şansele reprezentativei Argentinei în finala Cupei Mondiale, precizând că favorita, cum este considerată Germania, "nu câştigă niciodată" trofeul, informează cotidianul As.

80 afișări
Imaginea articolului Maradona, încrezător în şansele Argentinei: Niciodată nu câştigă favorita trofeul

Maradona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Favorita nu câştigă niciodată în finală. Noi avem o foame mai mare de glorie decât germanii. Sunt încrezător", a spus Maradona la postul Telesur.

Potrivit minutouno.com, Maradona a mai afirmat că Argentina are şanse mari să pună probleme Germaniei dacă joacă Angel Di Maria. El a menţionat că este extrem de important jocul de la mijlocul terenului, deoarece germanii "pasează bine şi au precizie".

Finala Cupei Mondiale, Germania - Argentina, va avea loc, în această seară, de la ora 22.00, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici