Maradona: Niciun jucător de la CM nu este măcar la 30 la sută din nivelul lui Messi

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului La Nacion, că niciun jucător de la Cupa Mondială nu este măcar la 30 la sută din nivelul elevului său Lionel Messi, informează AS.

14 afișări
Imaginea articolului Maradona: Niciun jucător de la CM nu este măcar la 30 la sută din nivelul lui Messi

Maradona: Niciun jucător de la CM nu este măcar la 30 la sută din nivelul lui Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Niciun jucător de la CM nu este măcar la 30 la sută din nivelul lui Messi. Nu ştiu dacă mâine mi se va spune că sunt prea mândru, dar de asemenea niciun jucător nu este la 30 la sută din nivelul lui Tevez. Pentru că Tevez te emoţionează când joacă. Şi eu îmi iubesc echipa", a spus Maradona.

Echipa naţională a Argentinei a învins, marţi, pe stadionul Peter Mokaba din Polokwane, cu scorul de 2-0 (0-0), reprezentativa Greciei, în ultima etapă a grupei B a Cupei Mondiale din Africa de Sud şi s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici