Maradona va fi numit oficial marţi în funcţia de selecţioner al Argentinei

Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) urmează să oficializeze, marţi, numirea lui Diego Armando Maradona în funcţia de selecţioner, a anunţat forul fotbalistic de la Buenos Aires.

6 afișări
Imaginea articolului Maradona va fi numit oficial marţi în funcţia de selecţioner al Argentinei

Maradona va fi numit oficial marţi în funcţia de selecţioner al Argentinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Comitetul Director al AFA trebuie să aprobe şi echipa colaboratorilor aleasă de Maradona şi să confirme desemnarea lui Carlos Bilardo ca manager general al echipelor Argentinei.

Maradona a fost ales săptămâna trecută pentru a deveni noul selecţioner al Argentinei, după demisia, la 16 octombrie, a lui Alfio Basile, contestat din cauza prestaţiilor mediocre ale echipei în preliminariile CM-2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici