Marca, după Spania - Olanda, scor 1-5: Umilinţă mondială

"Umilinţă mondială" a titrat cotidianul Marca vineri seară, după ce reprezentativa Spaniei, campioană mondială en-titre, a fost învinsă, cu scorul de 5-1, de echipa Olandei, în grupa B de la turneul din Brazilia.

720 afișări
Imaginea articolului Marca, după Spania - Olanda, scor 1-5: Umilinţă mondială

Marca, după Spania - Olanda, scor 1-5: Umilinţă mondială

"Dezastru. Campioana a fost umilită de Olanda într-o repriză secundă spectaculoasă făcută de Robben şi compania. Cadourile făcute de Casillas şi apărare, alături de dezastrul tactic au provocat un scor scandalos, un 1-5 care trebuie uitat rapid", a scris Marca.

"Cel mai îngrozitor coşmar al campioanei", a notat As, care subliniază că Spania nu a mai primit cinci goluri din 1963, când a fost învinsă de Scoţia, scor 6-2.

Şi cotidianul Sport scrie despre "coşmarul" Spaniei, în timp ce El Mundo Deportivo notează că "Olanda a distrus campioana".

"Olanda a ridiculizat Spania", scrie L'Equipe, iar Gazzetta dello Sport evidenţiază spectacolul oferit de Robben şi Van Persie.

Reprezentativa Spaniei, campioana mondială en-titre şi dubla deţinătoare a titlului european, a debutat cu un eşec la turneul final din Brazilia, după ce a fost învinsă, cu scorul de 5-1 (1-1), de selecţionata Olandei, în prima etapă a grupei B, într-o reeditare a finalei din 2010.

Pentru Spania a marcat Xabi Alonso, în minutul 27, care a transformat un penalti acordat după un fault al lui De Vrij asupra lui Diego Costa.

Golurile Olandei au fost înscrise de Robin Van Persie '44, '72, Arjen Robben '53, '80 şi Stefan De Vrij '64.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici