Marca: FC Sevilla începe cu un meci-capcană

"FC Sevilla începe cu un meci-capcană" a scris cotidianul Marca în avancronica meciului FC Sevilla - Unirea Urziceni, care se va disputa în această seară, de la ora 21.45, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor.

27 afișări
Imaginea articolului Marca: FC Sevilla începe cu un meci-capcană

Dan Petrescu, antrenorul echipei Unirea Urziceni (Imagine: Mediafax Foto/Bogdan Stamatin)

"Sevilla e favorită, dar Unirea are reputația unei echipe greu de doborât. Pe hârtie, Sevilla e mult deasupra echipei române, dar atenție, oamenii lui Petrescu pot crea mari probleme", a notat Marca.

Sursa citată a prezentat și echipa probabilă a spaniolilor: Palop - Adriano, Escude, Squillaci, F. Navarro - J.Navas, Zokora, Lolo, Capel - L. Fabiano, Kanoute.

La Rioja a scris: "Sevilla își măsoară forțele cu necunoscutul și cu ea însăși": "Nopțile sunt magice în zona Sevillei și sperăm ca acest șarm sudic să ne încânte și de această dată, la meciul cu Unirea. Adversarul e necunoscut, poate fi Cenușăreasa, sau o mare surpriză".

As a precizat că revine "festivalul Sevilla în Liga Campionilor" după doi ani "în fața lui Dan Petrescu, care a trăit epoca de aur a fotbalului românesc iar acum este stăpânul absolut al Unirii".

"Fenomenul românesc Unirea este comparat cu echipa germană Hoffenheim din sezonul trecut. Anumite pericole pândesc Sevilla, dar gazdele sunt favorite indiscutabile", a adăugat As.

"Sevilla joacă împotriva necunoscutei campioane a României", a scris Diario de Sevilla.

"Unirea e Cenușăreasa grupei, iar Sevilla poate obține o victorie confortabilă. Unirea e un grup de necunoscuți ajunși în elită datorită disciplinei. Petrescu a format un grup bine organizat, unde numai doi jucători au sub 26 de ani. Unirea a ajuns în lumina reflectoarelor Ligii după mulți ani de obscuritate. Viziunea lui Petrescu, cu puterea stilului britanic, s-a potrivit într-un puzzle care a dat Ligii Campionilor un club necunoscut. Ordinea și disciplina sunt armele Unirii, alături de munca temeinică. Apostol e creierul acestui computer, același Apostol care i-a dat multe dureri de cap lui Escude pe Stade de France", a notat sursa citată.

El Correo de Andalucia crede că Dan Petrescu e "antrenorul total": "Petrescu e vinovat de ascensiunea spectaculoasă a echipei Unirea. Petrescu decide totul. Sevilla trebuie să câștige împotriva unei echipe mici. Românii sunt complet necunoscuți, iar Sevilla nu are nicio scuză în cazul altui rezultat. Jimenez cere răbdare în cazul în care Unirea bagă autobuzul în poartă", a adăugat El Correo de Andalucia.

Antrenorul echipei Unirea, Dan Petrescu, a declarat că jucătorii săi nu au venit la Sevilla în vizită.

"E un meci important pentru club, pentru jucători și pentru cariera mea de antrenor. Nu vom intra cu frică, nu am venit aici în vizită, amânăm asta pentru altă ocazie, e un oraș frumos. Orice e posibil în fotbal, cu multă muncă și puțin noroc. Va trebui să alergăm mult, dar nu ne propunem să ne baricadăm în apărare", a spus el.

Președintele FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a declarat că echipa sa este favorita grupei și a întâlnirii cu Unirea Urziceni, lucru care trebuie consfințit pe gazon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici