Marcel Popescu, preşedintele U Craiova: Vom juca pentru Ilie Balaci. Partida Craiova - FCSB nu va fi amânată

Marcel Popescu, preşedintele U Craiova, a declarat că meciul din această seară împotriva FCSB-ului nu va fi amânat. Din precizările sale, toţi cei din conducere au considerat că este mai bine ca partida să aibă loc. ” Sunt convins că el ar fi vrut să se joace” a încheiat Puşcaş.

324 afișări
Imaginea articolului Marcel Popescu, preşedintele U Craiova: Vom juca pentru Ilie Balaci. Partida Craiova - FCSB nu va fi amânată

Marcel Popescu, preşedintele U Craiova: Vom juca pentru Ilie Balaci. Partida Craiova - FCSB nu va fi amânată

Decesul lui Ilie Balaci putea duce la amânarea partidei dintre U Craiova şi FCSB programată duminică de la ora 21:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Din precizările preşedintelui clubului gazdă, acest lucru nu se va întâmpla, iar tragedia va fi comemorată alături de cei 30.000 de suporteri care şi-au anunţat prezenţa la meci.

”Suntem toţi la club şi am hotărât să nu cerem amânarea meciului. 30.000 de oameni vor fi împrună la această durere. Familia Universităţii Craiova este în lacrimi. Aşa cum marile bucurii au fost trăite împreună, trebuie să fim şi acum împreună.

Sunt convins că el ar fi vrut să se joace acest meci. Va fi o partidă în care respectul ne va face mai puternici, cu inima îndoliată vom lupta pentru el”, a declarat Marcel Popescu pentru Digi Sport.

FCSB, în semn de respect pentru durerea prin care trece clubul oltean, a declarat, prin Mihai Stoica, faptul că acceptă orice decizie ar lua oficialii Craiovei.

”Noi nu ne opunem amânării, nici nu mai contează ce se întâmplă. Dacă se mai joacă sau nu”, a declarat Stoica pentru Digi Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici