Marcel Popescu: Voi fi oficial la Steaua director sportiv într-o lună

Impresarul Marcel Popescu a declarat, joi, la Sport.ro, că a ajuns la o înţelegere cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, privind preluarea funcţiei de director sportiv al clubului din Bulevardul Ghencea şi într-o lună va fi oficializată noua lui postură.

22 afișări

"În momentul de faţă sunt în derulare câteva transferuri la care lucrez de şase-şapte luni şi pe care nu pot să le ignor. Calitatea oficializată, intrarea în pâine cu statutul de director sportiv, mă obligă să depun licenţa şi să las baltă câteva acţiuni începute cu câteva luni în urmă", a spus Marcel Popescu.

El a anunţat că rolul său la Steaua va fi de a efectua transferuri. "De ce să-mi fie teamă? Competenţele mele sunt de a întări lotul Stelei la solicitarea antrenorului actual sau viitorului antrenor sau a conducerii, pentru ca echipa Stelei să devină competitivă şi cu şanse reale la titlu. Personal consider că adevărul în momentul de faţă este undeva la jumătate, este o problemă, o carenţă, şi tehnică, pe bancă, dar în acelaşi timp este şi un lot supraevaluat", a mai spus el.

Viitorul oficial stelist a menţionat că nu se teme de o colaborare cu Gigi Becali. "Fiind un tip exuberant, volubil, deschis şi pătimaş, Gigi este mult mai mediatizat decât ceilalţi. Nu va fi un pericol, ci o plăcere să lucrez cu Gigi Becali. Prefer persoanele care să spună adevărul, un patron care să spună ce are de spus, punând în balanţă ce s-a întâmplat la Cluj, când totul era numai lapte şi miere, echipa era pe primul loc şi Conceicao a fost demis", a explicat Marcel Popescu..

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că îl va angaja, joi, pe Marcel Popescu în funcţia de director sportiv al clubului "roş-albastru" urmând ca Narcis Răducan, cel care ocupa aceast post, "să rămână şi el la club, în staf".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici