Marcel Ţenter va fi numit manager al echipei naţionale de baschet

Fostul jucător şi antrenor secund al echipei de baschet masculin "U" Mobitelco, Marcel Ţenter, va fi numit manager al naţionalei de seniori, urmând a fi prezentat oficial în noua funcţie în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc miercuri, la Cluj.

1 afișare

Marcel Ţenter s-a retras din activitatea competiţională la finalul lunii mai, după ultimul meci din finala mică, pe care "U" Mobitelco l-a câştigat în disputa cu Dinamo Bucureşti, clujenii cucerind atunci medaliile de bronz.

Ţenter a revenit în campionatul din România în vara anului 2006, după mai multe sezoane petrecute în străinătate la cluburi din Ungaria, Israel şi Germania. Marcel Ţenter va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, la care va lua parte şi preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, miercuri, la Cluj, de la ora 10.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici