Mardare şi Pancu au fost declaraţi jucători liberi de contract

Fundaşul Ştefan Mardare şi mijlocaşul Daniel Pancu au fost declaraţi liberi de contractele cu FC Rapid, respectiv FC Vaslui, a afirmat, miercuri, pentru agenţia MEDIAFAX, preşedintele Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, Valentin Cocean.

43 afișări
Imaginea articolului Mardare şi Pancu au fost declaraţi jucători liberi de contract

Mardare şi Pancu au fost declaraţi jucători liberi de contract (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mardare a fost declarat jucător liber de Comisie în şedinţa de marţi. Urmează să fie scrisă hotărârea şi apoi să trimitem decizia părţilor implicate. Clubul Rapid are dreptul de face recurs la această hotărâre. În ceea ce îl priveşte pe Daniel Pancu şi el a fost declarat liber de contractul cu FC Vaslui", a spus Valentin Cocean.

Fundaşul Ştefan Mardare a solicitat încetarea raporturilor contractuale cu FC Rapid din cauza restanţelor salariale de peste două luni şi jumătate pe care gruparea giuleşteană le are faţă de el. În vârstă de 23 de ani, Mardare nu a evoluat niciun minut în prima parte a campionatului, antrenorul Marius Şumudică preferându-i în locul său pe Marcos Antonio, Glauber sau Marius Constantin.

În vârstă de 33 de ani, Daniel Pancu aştepta să fie declarat liber de contractul cu FC Vaslui pentru a semna cu FC Rapid. El se antrenează de aproximativ trei săptămâni alături de lotul condus de Marius Şumudică, evoluând deja pentru Rapid în câteva partide amicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici