Marea Britanie intenţionează să atragă un milion de practicante ale ciclismului până în 2020

Federaţia de Ciclism din Marea Britanie a prezentat un plan ambiţios care să ducă la atragerea unui milion de practicante ale acestui sport până la finalul deceniului.

56 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie intenţionează să atragă un milion de practicante ale ciclismului până în 2020

Marea Britanie intenţionează să atragă un milion de practicante ale ciclismului până în 2020 (Imagine> Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

În campania de promovare vor apărea medaliatele olimpice Jess Varnish şi Becky James, informează The Guardian.

În urma acestei promovări, englezii speră să convingă cât mai multe femei să facă sport.

Potrivit unui studiu realizat în Anglia, 525.000 de femei circulă o dată pe săptămână cu bicicleta, în timp ce numărul celor care folosesc frecvent acest mijloc de transport a crescut cu 63.000 în ultimul an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici