Marele Premiu al Canadei revine în calendarul F1 începând din 2010

Preşedintele Marelui Premiu al Canadei, Nomand Legault, a anunţat, luni, că diferendul comercial pe care îl avea cu conducătorul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost rezolvat, iar această cursă va reveni în calendarul FIA din 2010.

21 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu al Canadei revine în calendarul F1 începând din 2010

Marele Premiu al Canadei revine în calendarul F1 începând din 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt foarte mulţumit de rezultatul în acest caz. Mă satisface pe deplin. De asemenea, sunt chiar mai încântat de faptul că va fi anunţat, în scurt timp, că Marele Premiu al Canadei va reveni în calendarul Federaţiei Internaţionale de Automobilism, încă din anul 2010", a precizat Legault, într-un comunicat.

Acest diferend comercial a dus la anularea Grand Prix-ului din 2009 al Canadei, care are loc pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici