Marele Premiu din Singapore a fost anulat. Conducerea Formulei 1 evaluează opţiunile de înlocuire

Marele Premiu din Singapore a fost anulat anul acesta, iar Formula 1 îşi evaluează opţiunile de înlocuire a cursei, relatează BBC Sport. F1 şi autorităţile din Singapore au convenit că nu va fi posibil să se organizeze evenimentul în contextul politic din zonă.

2779 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu din Singapore a fost anulat. Conducerea Formulei 1 evaluează opţiunile de înlocuire

Marele Premiu din Singapore a fost anulat. Conducerea Formulei 1 evaluează opţiunile de înlocuire

Se previzionează că şi alte curse ar putea fi anulate în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

Turcia, China şi o a doua cursă la Austin, în SUA, sunt toate luate în considerare ca versiuni de înlocuire.

Board-ul F1 a refuzat să comenteze suplimentar, cu privire la anularea cursei din Singapore, care fusese programată pentru weekendul 1-3 octombrie.

Un purtător de cuvânt a spus, citat de BBC Sports: „Continuăm să lucrăm cu toţi promotorii în aceste vremuri incerte şi avem o mulţime de opţiuni pentru a ne adapta, dacă va fi necesar”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici