Maria Şarapova are un nou antrenor

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova a anunţat, sâmbătă, că va fi antrenată de americanul Jimmy Connors, la 24 de ore după ce s-a separat de Thomas Hogstedt.

119 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova are un nou antrenor

Maria Şarapova are un nou antrenor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt fericită să anunţ că Jimmy Connors va fi noul meu antrenor. Îl cunosc pe Jimmy de mulţi ani şi am colaborat pentru scurt timp în 2008, înainte de Openul Australiei", a declarat Şarapova, numărul 2 mondial, care era antrenată de Hogstedt din 2010.

Şarapova, câştigătoare la Roland-Garros în 2010 şi finalistă în acest an, a fost eliminată la Wimbledon în turul doi de portugheza Michelle Larcher de Brito, numărul 131 WTA.

Connors, 60 de ani, l-a antrenat şi pe Andy Roddick timp de 19 luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici