Maria Şarapova, la un pas de a angaja un antrenor refuzat de Simona Halep

Maria Şarapova vrea să iasă din pasa proastă cu ajutorul unui antrenor pe care Simona Halep nu a dorit să îl angajeze! Thomas Hogstedt s-a aflat în probe în echipa Simonei în prima lună din 2015, dar suedezul nu a convins-o pe româncă.

1265 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova, la un pas de a angaja un antrenor refuzat de Simona Halep

Maria Şarapova, pe punctul de a angaja un antrenor refuzat de Simona Halep

Maria Şarapova (30 de ani) s-a despărţit recent de mentorul ei, Sven Groeneveld, iar rusoaica a fost surprinsă alături de un nou tehnician la antrenamentele premergătoare sezonului pe zgură. Şarapova se pregăteşe împreună cu Thomas Hogstedt în Florida, presa americană speculând că Maria îl va angaja pe acesta. Hogstedt a mai antrenat-o pe Şarapova în perioada 2010-2013 şi este liber de contract în acest moment. Suedezul a ajutat-o pe "Masha" să câştige titlul de la Roland Garros 2012, remodelându-i jocul după o accidentare gravă.

Şarapova are o părere extraordinară despre Hogstedt, omul căruia i-a fost recunoscătoare întotdeauna, dar Thomas nu a impresionat-o la fel de tare şi pe Halep. Românca a colaborat cu acesta timp de o lună la începutul stagiunii din 2015, în cadrul turneelor de la Shenzhen şi Australian Open. Deşi a obţinut două rezultate satisfăcătoare cu tandemul Thomas Hogstedt - Victor Ioniţă (titlu la Shenzhen, respectiv sferturi la Australian Open), Simona a decis să nu îi ofere un contract suedezului, păstrându-l în echipă doar pe Ioniţă.

Din cauza temperamentului său rece, Hogstedt nu i-a câştigat încrederea actualului lider WTA, potrivit apropiaţilor Simonei. După scurta experienţă avută în staff-ul lui Halep, Thomas le-a mai pregătit pe Eugenie Bouchard şi Madison Keys.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici