Maria Şarapova nu înţelege ce i s-a întâmplat în meciul cu Monica Niculescu: Trebuie să mă uit la înregistrare

Maria Şarapova, locul 41 WTA, a mărturisit, luni, că nu a înţeles ce i s-a întâmplat în meciul pierdut în faţa Monicăi Niculescu, numărul 92 mondial, în primul tur al turneului de la Doha.

2499 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova nu înţelege ce i s-a întâmplat în meciul cu Monica Niculescu: Trebuie să mă uit la înregistrare

Maria Şarapova nu înţelege ce i s-a întâmplat în meciul cu Niculescu: Trebuie să mă uit la înregistrare

Rusoaica a câştigat primul set şi a avut de două ori avantaj de un break în actul secund, plus 1-0 şi serviciul în decisiv, însă Niculescu a revenit şi s-a impus, scor 4-6, 6-4, 6-3, după două ore şi 38 minute.

"Cred că am făcut treabă destul de bună în primul set şi jumătate, dar, evident, nu a fost suficient pentru a câştiga meciul. M-am descurcat bine câştigând schimburi mai lungi - chair dacă, desigur, nu asta îmi doream să fac. Fizic, m-am simţit bine. Dar, am devenit prea pasivă pe final şi am făcut prea multe greşeli. Îmi place să joc meciuri de trei seturi şi cred că le-am avut la îndemână de-a lungul carierei. Nu mă dau la o parte de la aşa ceva. Trebuie să mă uit la înregistrare, să văd de ce am ajuns în spatele liniei de fund a terenului şi nu am mai atacat spre fileu, de ce nu mi-am mai impus ritmul în faţa ei", a declarat Maria Şarapova la capătul meciului.

Monica Niculescu (92 WTA) a câştigat primul meci direct disputat împotriva Mariei Şarapova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici