Monica Niculescu, după victoria impresionantă cu Maria Şarapova: "Nu aveam niciun fel de ritm. Dar, cred că nici ea nu a avut ritm, pentru că eu joc ciudat!"

Monica Niculescu a reuşit surpriza zilei de luni la turneul Premier 5 de la Doha, învingând-o pe Maria Şarapova, scor 4-6, 6-4, 6-3. Sportiva din Slatina a câştigat 12 dintre ultimele 13 puncte şi îşi va afla, marţi, adversara din turul doi, scrie ProSport.ro.

1702 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, după victoria impresionantă cu Maria Şarapova: "Nu aveam niciun fel de ritm. Dar, cred că nici ea nu a avut ritm, pentru că eu joc ciudat!"

Monica Niculescu, după victoria impresionantă cu Maria Şarapova: "Nu aveam niciun fel de ritm. Dar, cred că nici ea nu a avut ritm, pentru că eu joc ciudat!"

La conferinţa de presă, Monica Niculescu a detaliat schimbarea survenită după primul set, care a durat o oră şi un minut.

"La început, stăteam în spatele liniei de fund şi doar mă apăram. Cred că, la un moment dat, serviciul meu s-a îmbunătăţit puţin: am reuşit câteva lovituri câştigătoare şi am avansat în teren. Astfel, dintr-o dată, nu mă mai apăram doar - aşa cum făcusem în primul set. Cheia a fost să înţeleg puţin jocul ei şi ceea ce face, pentru că nu aveam niciun fel de ritm. Dar, cred că nici ea nu a avut ritm, pentru că eu joc ciudat!"

"Îmi place să fiu unică. Cred că dreapta mea, cu slice, este o armă. Iar atunci când mă simt bine pe teren, joc relaxată, pot fi bună şi pot fi periculoasă", a spus Monica Niculescu, după calificarea în turul doi, la Doha.

A şasea româncă din Top 100 a dus ideea mai departe.

"Cu slice-ul am avansat şi am lovit mai lung. Mă bucur că am trecut mai departe. Nu este uşor să învingi astfel de jucătoare în setul trei. Când scorul este 3-3, întotdeauna joacă din ce în ce mai bine, aşa că sunt mulţumită că am reuşit să domin momentul şi să câştig", a declarat Monica Niculescu.

Citiţi mai multe pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici