Maria Sharapova, eliminată în primul tur la Brisbane

Maria Sharapova (147 WTA), beneficiară a unei invitaţii, a fost eliminată în prima rundă a turneului WTA Premier din Brisbane (Australia), marţi, după ce a cedat contra americancei Jennifer Brady (53 WTA), venită din calificări, scor 6-3, 1-6, 6-7 (3).

250 afișări
Imaginea articolului Maria Sharapova, eliminată în primul tur la Brisbane

Maria Sharapova, eliminată în primul tur la Brisbane

Sharapova, fostă ocupantă a primului loc mondial şi câştigătoare a cinci trofee de Mare Şlem, şi-a adjudecat rapid primul set, după 35 de minute, scor 6-3, însă a cedat în următoarele două, 1-6, 6-7 (3). Meciul s-a încheiat după două ore şi 14 minute.

Pentru Sharapova, care caută revenirea în elita tenisului feminin, a fost primul meci disputat în 2020, după ce a acceptat invitaţia organizatorilor turneului de la Brisbane.

În optimile de finală ale competiţiei australiene, Jennifer Brady va întâlni actualul lider mondial, australianca Ashleigh Barty.

Rezultatele înregistrate marţi, în prima rundă a turneului din Brisbane:

Marie Bouzkova - Madison Keys 3-6, 2-6
Sloane Stephens - Liudmila Samsonova 4-6, 6-2, 3-6
Donna Vekic - Yulia Putintseva 3-6, 6-3, 5-7
Maria Sakkari - Naomi Osaka 2-6, 7-6 (4), 3-6
Anett Kontaveit - Su-Wei Hsieh 6-4, 6-1
Kiki Bertens - Dayana Yastremska 6-4, 1-6, 6-3
Anastasia Pavlyucenkova - Petra Kvitova 6-2, 1-6, 0-6
Maria Sharapova - Jennifer Brady 6-3, 1-6, 6-7 (3)

Competiţia din Brisbane continuă miercuri, cu meciuri din optimile de finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici