Maria Sharapova şi Angelique Kerber s-au retras de la turneul de la Luxemburg

Jucătoarele de tenis, Maria Sharapova (137 WTA) şi Angelique Kerber (13 WTA) nu vor lua parte la turneul de tenis de la Luxemburg, din cauza accidentărilor.

124 afișări
Imaginea articolului Maria Sharapova şi Angelique Kerber s-au retras de la turneul de la Luxemburg

Maria Sharapova şi Angelique Kerber s-au retras de la turneul de la Luxemburg

În locul acestora, pe tabloul principal al turneului, au apărut jucătoarele americane, Cori Gauff (15 ani, 110 WTA) şi Caty McNally (17 ani, 108 WTA).

Iniţial, Maria Sharapova a acceptat o invitaţie la turneul de la Luxemburg, în speranţa că va reveni în tenis, după o accidentare la umăr, care a ţinut-o departe de teren încă din luna august. Conform WTA Tennis, participarea la Rogers Cup i-a agravat accidentarea.

Turneul de la Luxemburg dispune de premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Anul trecut, câştigătoarea turneului a fost Julia Goerges, care a învins-o, în finală, pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-4, 7-5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici