Marian Drăgulescu, oprit de medici de la antrenamente

Gimnastul Marian Drăgulescu a fost oprit de către medici să se mai antreneze după ce a efectuat o rezonanţă magnetică (RMN), care a relevat faptul că suferă de discopatie cervicală gravă, informează TVR.

21 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu, oprit de medici de la antrenamente

Marian Drăgulescu, oprit de medici de la antrenamente (Sursa: Mediafax Foto)

"Din păcate se pare că există o evoluţie proastă a afecţiunilor pe care le are. Medicul lotului (n.r. - Cristian Stoiciu), care are o experienţă de notorietate în gimnastica masculină, a luat decizia de a-l opri de la antrenamente. Se pune problema de a găsi o soluţie pentru a-l face apt, iar la sfârşitul săptămânii viitoare să avem o situaţie clară pentru a vedea ce va putea face Drăgulescu până la Jocurile Olimpice", a spus preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica.

La rândul său, medicul echipei naţionale masculine, Cristian Stoiciu, a afirmat că şansele ca Drăgulescu că participe la Jocurile Olimpice sunt destul de mici.

Drăgulescu s-a accidentat la cap, în aprilie 2007, în finala de la sol din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică de la Amsterdam, el nereuşind să-şi încheie exerciţiul.

De asemenea, după un antrenament efectuat, în septembrie 2007, înaintea Campionatelor Mondiale de la Stuttgart, Drăgulescu a fost dus la spital unde a fost supus unui examen RMN, care a relevat că gimnastul are o fisură de spină vertebrală în zona lombară a coloanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici