Marian Iancu: A fost un arbitraj şmecheresc al lui Deaconu

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, s-a declarat total nemulţumit de maniera de arbitraj a centralului Alexandru Deaconu, pe care a catalogat-o drept "şmecherească", în remiza obţinută de echipa bănăţeană scor 0-0, în deplasare, cu Unirea Urziceni, în etapa a IV-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu: A fost un arbitraj şmecheresc al lui Deaconu

Marian Iancu: A fost un arbitraj şmecheresc al lui Deaconu (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un arbitraj şmecheresc, de şmecher de Bucureşti, care nu mai păcăleşte pe nimeni. Ce poate să iasă dintr-un asemenea arbitraj? În loc să fie fault pentru noi, îi dă cartonaşul galben lui Cisovsky. Imediat îi dă primul galben lui Alexa. Ce dorea arbitrul să facă Alexa la aceea fază? Este un arbitraj golănesc, şmecheresc pe care niciodată nu o să-l înghit. Nu o să facă nimic în Europa cu un asemenea arbitraj", a precizat conducătorul grupării timişorene la Gsp TV.

Cu toate acestea, Iancu consideră că rezultatul final al partidei este "aproximativ echitabil", care nu a fost influenţat de arbitraj.

"Rezultatul este aproximativ echitabil, puteam să-l şi pierdem la final datorită arbitrajului şmecheresc. Rezultatul nu a fost influenţat de arbitraj, dar ne-a derajat şmecheria asta. Îmi aduc aminte la meciul din Giuleşti (n.r - Rapid - Steaua) când şi-a luat o brichetă în cap şi repede a oprit meciul. La meciul de astăzi în condiţii similare la două faze pentru Unirea Urziceni a oprit jocul, iar la noi nu l-a oprit. Anul trecut, tot la meciul de la Urziceni era să fie Deaconu, dar l-am recuzat, iar acum din nou ne-a arbitrat «Brichetă». Chiar aşa nu putem să scăpăm de acest arbitru", consideră Iancu.

Acest patron de la Urziceni este un al doilea Penescu de la Argeş

"Acest patron de la Urziceni este un al doilea Penescu de la Argeş. Nu pot spune mai multe de atât. Las la o parte echipa, scot din ecuaţie această formaţie minunată, cu un antrenor excelent".

Timişoara a fost o echipă care şi-a creat mai multe ocazii de gol

"Timişoara a fost o echipă care şi-a creat mai multe ocazii de gol, chiar şi în lipsa a opt jucători, toţi accidentaţi. Am avut un început de campionat, cu două duble cu Şahtior, şase partide foarte grele, dar sunt sigur că echipa îşi va reveni. Şi Gigel Bucur îşi va reveni. De doi ani suntem echipa cea mai prolifică, dar ne mai trebuie un pas", a completat Iancu.

Unirea Urziceni a remizat, sâmbătă, scor 0-0, în faţa formaţiei FC Timişoara, într-o partidă disputată pe teren propriu, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I. Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă de Alexandru Deaconu, ajutat la cele două linii de Mihai Dragoş Iliescu şi Adrian Ghinguleac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici