Marian Oprea, locul 6 în finală la triplusalt, la CM de la Moscova

Atletul Marian Oprea s-a clasat, duminică, pe locul 6 în finala probei de triplusalt, la Campionatele Mondiale de la Moscova, delegaţia României încheind competiţia fără medalie.

140 afișări
Imaginea articolului Marian Oprea, locul 6 în finală la triplusalt, la CM de la Moscova

Marian Oprea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea mai bună săritură a lui Marian Oprea a măsurat 16.82 metri, aceasta aducându-i clasarea pe locul 6, din 12 finalişti.

Marian Oprea a mai reuşit o singură săritură validată, din alte cinci posibile, care a măsurat 16.59 metri.

Medalia de aur a revenit atletului francez Teddy Tamgho (18.04), podiumul fiind complet de cubanezul Pedro Pablo Pichardo (17.68 metri) şi de americanul Will Claye (17.52 metri).

Marian Oprea a fost ultimul sportiv din delegaţia României care a concurat la CM de la Moscova.

Cei 15 tricolori au pornit spre Moscova cu obiectiv de câştigare a unei medalii, dar nu au reuşit performanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici