Marian Rada: Acum, cel mai la îndemână ne este locul trei

Antrenorul Marian Rada a declarat că remiza din meciul disputat de Rapid cu Farul Constanţa, scor 0-0, în etapa a XXVII-a a Ligii I, dezavantajează ambele formaţii şi a subliniat că în prezent pentru echipa giuleşteană cel mai "la îndemână" obiectiv este locul 3, transmite corespondentul MEDIAFAX.

22 afișări
Imaginea articolului Marian Rada: Acum, cel mai la îndemână ne este locul trei

Marian Rada: Acum, cel mai la îndemână ne este locul trei (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un joc frumos, antrenant, un rezultat meritat de ambele echipe. Un rezultat care dezavantajează ambele formaţii. Păcat că două echipe care joacă fotbal adevărat nu au parte de rezultate. Felicit Farul pentru că a jucat fotbal şi nu merită să fie în situaţia îm care se află. Eu nu sunt mulţumit de joc, eram mulţumit dacă am fi câştigat. Nu mă mulţumesc cu jumătăţi de măsură. Avem ca obiectiv un loc cât mai sus în clasament, dar acum cel mai la îndemână ne este locul trei", a spus Rada.

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei în prima repriză şi a subliniat că nu este supărat din cauza rezultatului de egalitate, după ce pe final bucureştenii au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Costin Lazăr, în minutul 71.

"Cea mai bună repriză pe care a făcut-o Rapidul în 2008. Îl felicit pe Marian Rada, mă bucur că a câştigat vestiarul. Mă bucur şi pentru Constanţa pentru că ar fi păcat ca Farul să joace în Divizia B. Rapid va juca cel puţin în Cupa UEFA. Nu sunt dezamăgit pentru că, nu uitaţi, am jucat în 10 oameni", a spus Copos.

În momentul în care Copos a ieşit de la tribuna oficială, la finalul jocului, fanii Farului au aruncat o brichetă către el, aluzie la felul în care Rapid a pierdut, la masa verde, derbiul cu Steaua. După aceea, George Copos a stat câteva minute de vorbă cu suporterii Farului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici