Mariana Târcă: Nu avem cum să scăpăm calificarea

Antrenoarea Mariana Târcă s-a declarat foarte încrezătoare în şansele formaţiei Rulmentul Braşov de a se califica în sferturile de finală ale Cupei Cupelor la handbal feminin, deşi în prima manşă a întâlnirii cu Debrecen, din optimi, scorul a fost egal, 30-30.

1 afișare
Imaginea articolului Mariana Târcă: Nu avem cum să scăpăm calificarea

Mariana Târcă: Nu avem cum să scăpăm calificarea

"Jucăm acasă, suntem oarecum încrâncenaţi cu toţii după ce s-a întâmplat în Ungaria şi vrem să demonstrăm că putem câştiga acest meci fără mari probleme. Vom avea alături de noi o sală arhiplină care ne va purta către victorie. Despre fete tot ce pot spune este că s-au pregătit excelent, şi că nu a fost nevoie să le mai cert şi eu pentru relaxarea de pe finalul partidei tur, pentru că ştiau şi singure că au greşit. Le simt foarte hotărâte, iar atmosfera din echipă este una extrem de bună. Aşteptăm ora meciului pentru a obţine calificarea", a declarat Mariana Târcă.

Partida retur dintre Rulmentul şi Debrecen se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" din Braşov. După ce biletele puse în vânzare pentru acest meci s-au epuizat într-un timp foarte scurt şi foarte mulţi amatori nu au reuşit să achiziţioneze tichete, conducerea de la Rulmentul Braşov a decis ca în faţa sălii să monteze un ecran uriaş pe care va putea fi urmărit meciul.

La meciul Rulmentul - Debrecen, măsurile de securitate vor fi asigurate de Poliţia Comunitară din Braşov, deoarece în Braşov nu există o firmă de pază şi protecţie specializată în evenimente sportive, iar Jandarmeria răspunde doar de ce se întâmplă în afara sălii, potrivit legii privind combaterea violenţei în sport. "Sperăm ca totul să iasă bine din acest punct de vedere şi să nu fie incidente. I-am văzut pe fanii maghiari cum se manifestă şi ne este puţin teamă să nu îi enerveze şi provoace pe braşoveni prin scandările şi gesturile pe care le vor face. În Ungaria a fost infernal în sală, iar scandările lor nu au fost deloc prietenoase. Poate la Braşov va fi altfel, mai ales că nu vor fi în sală decât 150 de suporteri ai echipei adverse, faţă de câteva mii, cât erau în Ungaria", a declarat preşedintele secţiei handbal a clubului Rulementul, Sorin Târcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici