Marica a marcat pentru VfB Stuttgart în Cupa UEFA

Atacantul Ciprian Marica a marcat un gol în meciul pe care formaţia sa, VfB Stuttgart, l-a câştigat, cu scorul de 3-0, în faţa echipei belgiene Standard Liege, antrenată de Ladislau Boloni, în ultima etapă a grupei C a Cupei UEFA.

15 afișări
Imaginea articolului Marica a marcat pentru VfB Stuttgart în Cupa UEFA

Marica a marcat pentru VfB Stuttgart în Cupa UEFA (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Marica a fost titular şi a marcat în minutul 72. Celelalte două goluri au fost înscrise de Khedira '5 şi Hilbert '49.

În celălalt meci al grupei, echipa italiană Sampdoria Genova a învins, cu scorul de 1-0, formaţia spaniolă FC Sevilla. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bottinelli, în minutul 74.

Echipele VFB Stuttgart şi Sampdoria Genova s-au calificat în 16-imi, în timp ce Standard Liege îşi asigurase deja accederea în această fază a competiţiei.

Clasament: 1. Standard Liege - 9 puncte; 2. VfB Stuttgart - 7 puncte; 3. Sampdoria Genova - 7 puncte; 4. FC Sevilla - 6 puncte; 5. Partizan Belgrad - 0 puncte.

Citeşte şi:

Echipele calificate în 16-imile Cupei UEFA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici