Marica: Cu sau fără Mutu şi Chivu, suntem obligaţi să câştigăm

Atacantul Ciprian Marica crede că echipa României nu are altă alternativă decât să obţină şase puncte din meciurile cu Lituania şi Insulele Feroe, din preliminariile CM 2010, pentru a avea şanse de calificare.

13 afișări
Imaginea articolului Marica: Cu sau fără Mutu şi Chivu, suntem obligaţi să câştigăm

Marica: Cu sau fără Mutu şi Chivu, suntem obligaţi să câştigăm (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi mai face un control la doctorul Pompiliu Popescu şi voi şti exact dacă accidentarea e serioasă. Dar eu vreau să joc, e foarte important să fim toţi apţi, să începem cu dreptul aceste preliminarii. Pentru că nu mai sunt adversari slabi în fotbalul european, au fost atâtea surprize provocate de echipele mici, încât e foarte clar pentru mine că valorile s-au nivelat. Numărul accidentărilor e o situaţie des întâlnită în fotbalul actual. Sunt meciuri multe, la perioade foarte scurte de timp, şi organismul cedează. Noi am jucat joi seară în Ungaria, am revenit la Stuttgart şi duminică am avut noroc că am jucat acasă, n-am mai plecat în vreo deplasare. Cu sau fără Mutu şi Chivu, suntem obligaţi să câştigăm. Nu avem alternativă, trebuie să luăm cele şase puncte dacă vrem să ne calificăm", a scris Marica pe site-ul său personal.

Atacantul român a afirmat că "tricolorii" sunt pregătiţi să înfrunte orice adversar: "Indiferent de cine lipseşte, ceilalţi jucători din lot sunt gata să dea totul pentru a ne îndeplini obiectivul. România este o forţă ca grup, nu ca o sumă de individualităţi".

Naţionala României debutează în campania de calificare la CM 2010 sâmbătă, la Cluj-Napoca, de la ora 21.00, în compania Lituaniei, iar la 10 septembrie, de la ora 19.30, va întâlni la Torshavn, naţionala Insulelor Feroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici