Marica desemnat de presa germană jucătorul meciului cu Satrun (Video)

Atacantul echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, marcatorul a două goluri în partida cu Saturn Ramenskoe, scor 3-0, din manşa secundă a turului trei al Cupei Intertoto, a fost desemnat jucătorul meciului de presa germană, care apreciază că românul şi-a salvat formaţia de la o înfrângere ruşinoasă.

16 afișări
Imaginea articolului Marica desemnat de presa germană jucătorul meciului cu Satrun (Video)

Marica desemnat de presa germană jucătorul meciului cu Satrun (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit că am putut să îmi ajut echipa şi mă bucur pentru cele două goluri marcate. Vrem neapărat să jucăm în Cupa UEFA", a declarat Marica la finalul partidei.

Bild titrează "Marica trimite trimite VfB Stuttgart spre Europa", menţionând că atacantul român, "cel mai scump transfer din istoria clubului, cumpărat sezonul trecut pentru opt milioane de euro", a avut o contribuţie esenţială la succesul echipei germane.

Cotidianul Die Welt scrie că "Simak şi Marica salvează VfB Stuttgart de la ruşine". Publicaţia germană adaugă că "atunci când loviturile de departajare ameninţau să decidă soarta meciului, Ciprian Marica a arătat că este totuşi un atacant" şi a marcat două goluri prin care echipa sa merge mai departe.

Publicaţia Reutlinger General Anzeiger prezintă cronica meciului sub titlul "Ciprian Marica izbăveşte VfB Stuttgart" şi notează că "românul a jucat energic şi a demonstrat, prin cele două goluri marcate, de ce a plătit VfB Stuttgart opt milioane de euro pentru a-l transfera".

Ediţia online a revistei Kicker l-a desemnat pe Ciprian Marica jucătorul meciului, menţionând că "VfB Stuttgart a reuşit să încheie cu happy-end un meci în care s-a întrebuinţat serios".

Site-ul sportnews.de menţionează că "Simak şi Marica păstrează VfB Stuttgart pe drumul spre Europa" şi adaugă că "echipa antrenată de Armin Veh poate visa mai departe la Cupa UEFA, în ciuda unei evoluţii foarte slabe" în meciul cu echipa rusă Saturn Ramenskoe.

"Marica păstrează visul european al VfB Stuttgart", titrează site-ul sport1.de, menţionând totuşi că echipa germană "s-a chinuit ca să rămână în cursa pentru accederea în Cupa UEFA".

Site-ul sportal.de este chiar mai dur, notând că "VfB Stuttgart a evitat de puţin ruşinea, reuşind cu chiu cu vai să treacă de formaţia rusă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici