Marica explică întârzierea transferului la Vfb Stuttgart: Încă sunt probleme cu Şahtior

Atacantul Ciprian Marica a declarat, luni, la sport.ro, că semnarea contractului dintre el şi VfB Stuttgart întârzie din cauza faptului că acordul dintre clubul german şi gruparea la care este legitimat, Şahtior Doneţk, nu este, încă deplin.

1 afișare
Imaginea articolului Marica explică întârzierea transferului la Vfb Stuttgart: Încă sunt probleme cu Şahtior

Marica explică întârzierea transferului la Vfb Stuttgart: Încă sunt probleme cu Şahtior

"Încă nu am semnat, sunt încă probleme. Este vorba de o problemă minoră la Şahtior, dar va fi rezolvată în următoarele ore. În principiu voi semna. Voi primi un salariu bun, dar cel mai mult a contat faptul că este vorba despre campioana Germaniei, că joacă în Liga Campionilor", a spus atacantul, care a admis că salariul anual pe care îl va primi la VfB Stuttgart este "în jur de" suma de 2 milioane de euro, vehiculată în presă.

Marica a spus că nu crede că vor fi probleme cu venirea sa la echipa naţională a României, aşa cum s-a întâmplat în cazul jucătorilor Vlad Munteanu şi Sergiu Radu, care nu au intrat în vederile selecţionerului Victor Piţurcă, în ciuda evoluţiilor bune din Bundesliga.

Potrivit presei, Marica ar urma să joace la Stuttgart timp de patru sezoane, suma de transfer fiind estimată la 8 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici