Marica: Nu cred că eu aş fi putut face mai mult

Atacantul reprezentativei României, Ciprian Marica, jucător care nu a evoluat niciun minut la Campionatul European din Austria şi Elveţia, a declarat, miercuri, la revenirea în ţară, că nu crede că ar fi reuşit mai multe decât colegii săi care au fost folosiţi de selecţionerul Victor Piţurcă.

18 afișări
Imaginea articolului Marica: Nu cred că eu aş fi putut face mai mult

Marica: Nu cred că eu aş fi putut face mai mult (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne pare nespus de rău că nu am reuşit să mergem mai departe, toţi avem un gust amar după ce nu am reuşit să ne calificăm, dar suntem optimişti şi privim cu încredere în viitor. Ne pare nespus de rău că i-am dezamăgit pe suporteri, le mulţumim că au fost alături de noi, ne-au făcut să ne simţim ca acasă. Îmi pare rău că nu am jucat, dar colegii mei au depus un efort extraordinar şi nu cred că eu aş fi putut face mai mult", a spus Marica, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Naţionala României a ratat calificarea în sferturi la Euro-2008, după ce a pierdut, scor 0-2, meciul susţinut în compania Olandei, în ultima etapă a grupei C, unde românii au mai remizat cu Franţa, scor 0-0, şi Italia, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici