Marica: Sper ca Mutu să fie aplaudat de stelişti

Atacantul Ciprian Marica speră ca Adrian Mutu să fie aplaudat de suporterii stelişti când acesta va veni să joace cu Fiorentina în grupa F a Ligii Campionilor.

17 afișări
Imaginea articolului Marica: Sper ca Mutu să fie aplaudat de stelişti

Marica: Sper ca Mutu să fie aplaudat de suporterii stelişti (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fi de râsul lumii dacă Mutu va fi huiduit în Ghencea. Mai ales împotriva italienilor să se întâmple asta, să se scrie iar de noi că suntem ultimii oameni din Europa. Din câte ştiu eu, Lăcătuş a jucat la Fiorentina. Sunt sigur că va fi primit cu aplauze la Florenţa. Aşa trebuie să-l primească pe Mutu în Ghencea şi suporterii români" a declarat atacantul echipei naţionale pe site-ul său personal.

Marica spune că îşi aduce aminte de cât de mândru a fost de modul în care Aliuţă a fost primit la Doneţk atunci când naţionala României a jucat un meci în compania Ucrainei.

"Ţin minte că acum câţiva ani am jucat cu naţionala în Ucraina, la Doneţk. Aliuţă jucase acolo şi chiar dacă venea ca adversar, a fost aplaudat în picioare, minute în şir, de tot stadionul. Am fost mândru că un jucător român e atât de apreciat într-o ţară străină. Ucrainienii ne-au dat atunci o lecţie de civilizaţie. Cred că venirea lui Mutu cu Fiorentina în Ghencea e o ocazie foarte bună să arătăm italienilor că suntem mult mai civilizaţi decât cred ei. Steliştii l-au primit foarte bine pe Totti. Ar fi mare păcat să nu se întâmple la fel cu un jucător emblematic pentru naţionala Romaniei", crede Marica.

Steaua Bucureşti a fost repartizată în grupa F a Ligii Campionilor, alături de Olympique Lyon, Bayern Munchen şi AC Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici