Marica, suspendat trei etape în campionatul Germaniei

Atacantul Ciprian Marica a fost suspendat trei etape în campionatul Germaniei, după ce l-a insultat pe arbitru la meciul pierdut de VfB Stuttgart, scor 2-4, cu Hamburger SV, astfel că românul nu va mai evolua în acest an în Bundesliga, informează site-ul oficial al federaţiei germane.

14 afișări
Imaginea articolului Marica, suspendat trei etape în campionatul Germaniei

Marica, suspendat trei etape în campionatul Germaniei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, jucătorul şi clubul au acceptat această decizie.

Tot luni, cotidianul Bild anunţase că românul a fost amendat cu 50.000 de euro de către conducerea clubului VfB Stuttgart.

Atacantul Ciprian Marica a marcat un gol şi a fost eliminat în meciul pe care VfB Stuttgart l-a pierdut, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Hamburger SV, scor 2-4, în etapa a XIV-a a campionatului Germaniei. Marica a marcat în mintul 9 şi a fost eliminat în minutul 15. Celălalt gol al echipei sale a fost înscris de Gentner '46. Pentru Hamburger SV au înscris Trochowski '3, Pitroipa '29, Petric '36 şi Van Nistelrooy '60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici