Marin Condescu, suspendat 12 luni şi amendat cu 300.000 de lei

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, suspendarea pe o perioadă de 12 luni a preşedintelui clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, şi amendarea acestuia cu suma de 300.000 de lei, pentru declaraţiile făcute la adresa comisiilor LPF.

77 afișări
Imaginea articolului Marin Condescu, suspendat 12 luni şi amendat cu 300.000 de lei

Marin Condescu, suspendat 12 luni şi amendat cu 300.000 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

"În cazul lui Marin Condescu s-a aplicat articolul 52, pct. 2, din Regulamentul disciplinar, şi, fiind recidivist, a primit 12 luni de interzicere a oricărei activităţi în fotbal şi o penalitate sportivă de 300.000 de lei", a declarat, miercuri, preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Ion Neagu.

Marin Condescu a primit această sancţiune pentru declaraţiile făcute după ce fusese penalizat tot de către Comisia de Disciplină cu 150.000 de lei şi o suspendare pe o perioadă de şase luni, din cauza unor declaraţii făcute la adresa clubului Dinamo.

Condescu a spus atunci că, la LPF, comisiile au o funcţionare de tip "mafiot" şi funcţionează în afara legii, pentru că modificările la statutul FRF şi LPF nu au fost aprobate de tribunal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici