Marin Moţ: O parte din jucători nu ar mai dori să vină la naţională

Antrenorul Marin Moţ a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că, în opinia sa, o parte dintre jucătorii români care evoluează în campionatul francez de rugby nu ar mai dori să răspundă la convocările pentru echipa naţională.

2 afișări
Imaginea articolului Marin Moţ: O parte din jucători nu ar mai dori să vină la naţională

Marin Moţ: O parte din jucători nu ar mai dori să vină la naţională

"Pot spune că e prima oară când am tot lotul pe care îl doresc din România. Din păcate nu putem conta pe aportul jucătorilor din străinătate şi sper ca motivul să fie doar faptul că sunt reţinuţi de echipele lor de club şi nu altul. Nu poate să fie vorba de un boicot la adresa mea, dar cred cred că unii dintre ei vor să se lase de activitate la nivel de echipa naţională şi să joace doar la club. Eu îi aştept în continuare, dar e al doilea meci în care i-am aşteptat şi nu au ajuns. Sper să se hotărască odată ce vor să facă. În tot cazul mizez în continuare pe jucătorii din ţară", a afirmat Moţ.

Marin Moţ nu s-a putut baza pe jucătorii care evoluează în campionatul francez nici la partida cu Rusia, din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor, pierdut de "stejari" cu scorul de 12-22.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici