Mario Camora: Steaua şi CFR se vor bate la titlu, sunt două echipe de calitate

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat după meciul cu FCSB că ambele echipe se vor bate la titlu şi că arbitrul Ovidiu Haţegan a făcut un meci bun.

2 afișări

"100% Steaua şi CFR se vor bate la titlu. Sunt două echipe calitate. La cea mai mică greşeală, orice jucător de la Steaua poate face diferenţa. Ne-au prins pe contraatac după o fază fixă a noastră. Trebuie să ne odihnim, avem un meci greu la Astra. Nu e mare diferenţa fără antrenor pe bancă.

Nu ştiu dacă a fost gol valabil la Vera, nu ştiu dacă a fost penalty la Benzar. Nu am ajuns în vestiar, nu am văzut reluările. Cred că a fost un arbitraj bun. Ovidiu Haţegan a făcut un meci bun", a spus Camora la finalul partidei.

CFR Cluj şi FCSB au remizat în Liga 1, scor 1-1. Clujenii au deschis scorul prin Urko Vera în finalul primei reprize, după o gafă a lui Florin Niţă. Budescu a egalat la capătul unui contraatac al bucureştenilor, la care defensiva CFR-ului a fost prinsă pe picior greşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici