Marion Jones nu va mai reveni în activitatea sportivă

Atleta americană Marion Jones, care a efectuat şase luni de închisoare după ce a recunoscut că a folosit substanţe dopante, a anunţat miercuri, la un post de televiziune american, că nu va mai reveni în activitate sportivă, informează L'Equipe.

457 afișări
Imaginea articolului Marion Jones nu va mai reveni în activitatea sportivă

Marion Jones nu va mai reveni în activitatea sportivă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu voi mai alerga niciodată. Simt puţină tristenţe deoarece iubesc competiţia", a precizat Jones, care a ţinut să precizeze că ar fi câştigat cele cinci medalii olimpice de aur pe care le are în carieră şi fără ajutorul substanţelor dopante.

Fosta sportivă a cucerit cinci medalii la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000, medalii care i-au fost retrase după ce a fost condamnată.

Marion Jones, acum în vârstă de 33 de ani, a fost condamnată la şase luni de închisoare, pedeapsă pe care a efectuat-o până în data de 5 septembrie 2008, pentru declaraţii mincinoase în faţa organelor anchetatoare federale.

Fosta atletă americană a declarat iniţial în cadrul anchetei că nu a folosit substanţe interzise, pentru ca în final să recunoască că s-a dopat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici