Marius Alexe a marcat golul 30 în Liga I

Atacantul echipei Dinamo Bucureşti, Marius Alexe, a marcat golul 30 în Liga I, în partida câştigată, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în etapa a XXIX-a.

135 afișări
Imaginea articolului Marius Alexe a marcat golul 30 în Liga I

Marius Alexe a marcat golul 30 în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafaxfoto)

Jucătorii Golubovici (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi Bawab (Gaz Metan Mediaş) au înscris golul 20 în prima divizie, în timp ce Breeveld (Gaz Metan Mediaş) şi Enescu (Gloria Bistriţa) au înscris primul lor gol în Liga I, a anunţat site-ul oficial al FRF.

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Ioan Hora, a jucat meciul 150 în primul eşalon, mijlocaşul formaţiei Oţelul Galaţi, Ionuţ Neagu, a evoluat în partida 100, iar jucătorii Camora (CFR Cluj) şi Claudiu Ionescu (CSMS Iaşi) s-au aflat la a 50-a prezenţă în Liga I.

Fotbaliştii Heil, Buziuc (ambii FC Vaslui) şi Ciofu (Gloria Bistriţa) au debutat în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici