Marius Berbecar s-a calificat în finală la sărituri şi paralele, la Campionatele Mondiale de la Antwerp

Gimnastul Marius Berbecar s-a calificat, marţi, în finale la sărituri şi paralele, la Campionatele Mondiale de la Antwerp, în timp ce Cristian Băţagă, Flavius Koczi, Ovidiu Buidoşo şi Andrei Muntean au ratat finalele aparatelor la care au concurat.

102 afișări
Imaginea articolului Marius Berbecar s-a calificat în finală la sărituri şi paralele, la Campionatele Mondiale de la Antwerp

Marius Berbecar s-a calificat în finală la sărituri şi paralele, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Sportivii tricolori au evoluat în calificări, luni, însă rezultatele complete au fost cunoscute abia marţi, după ce au avut loc evoluţiile gimnaştilor din ultima subdiviziune.

În prima zi a calificărilor la CM de la Antwerp, Cristian Băţagă a obţinut următoarele note în subdiviziunea I: sărituri-14.916, bară fixă-12.933, paralele-14.000, sol-13.933, cal cu mânere-13.366 şi inele-13.700, pentru un total de 82.598 puncte, cu care s-a clasat pe locul 27, în condiţiile în care primii 24 de clasaţi au prins finala.

Tot luni, în subdiviziunea a II-a calificărilor, Marius Berbecar a fost notat cu 14.916 la sărituri şi cu 15.600 la paralele, singurele aparate la care a concurat. Berbecar s-a calificat în finale la ambele aparate de pe locul 7, respectiv 5.

În aceeaşi subdiviziune, Ovidiu Buidoşo a concurat la cal, primind nota 13.133 şi ratând astfel calificarea în finală.

Flavius Koczi şi Vasile Muntean au evoluat luni seară, în subdiviziunea a III-a, obţinând următoarele note:

Flavius Koczi – 14.083 la sărituri, 14.933 la sol şi 11.766 la cal cu mânere

Andrei Muntean – 15.033 la paralele şi 15.066 la inele.

Ambii sportivi au ratat finalele.

În urma rezultatelor din calificări, România va fi reprezentată în finalele masculine de Marius Berbecar la sărituri şi inele.

Marţi sunt programate şi primele două subdiviziuni ale calificărilor din concursul feminin, celelalte urmând să aibă loc miercuri. România este reprezentată de Larisa Iordache, Sandra Izbaşa şi Ştefania Stănilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici